De adidas zomerschoenen NMD is een overweldigend populair silhouet en de XR1 voegt een kooi toe aan het sokachtige bovenwerk. Ik knoop veel mensen aan het rondkapen van deze schoppen, maar ik vind het zo leuk. De kooi met het midden van de mesh aan de zijkanten, voegt een beetje dynamiek toe aan dit zeer geliefde sneakersilhouet.De Duck adidas-schoenen nieuwe stijl Camo NMD viel op 5 kleurvlakken - zwart, wit, olijf, roze en blauw. Het loopt de reguliere boostzool met de handelsmerk NMD-blokken op de hiel en de voorvoet. Ze hebben het voorvoetblok opnieuw ingesmeerd dat nu in de boostzool en in het wit is gemengd, waardoor het bijna onzichtbaar is. Het springt niet uit en zit gelijk met de tussenzool. De sneaker heeft een gaasbovenwerk met een neopreen binnenvoering waarvan ik denk dat het water tot op zekere hoogte buiten houdt. Er zijn interessante stukjes met was behandeld suède op de klaverblad-branding (tong) en de hieleenheid, in olijfgroen. Het treklipje heeft een hoge zichtbaarheid in contrasterend fel oranje van kleur.


Om te adidas-schoenen tegen korting zeggen dat er in 2016 heel veel NMD-varianten zijn verdwenen, zou een understatement zijn. Ze hebben ook deelgenomen aan een aantal relevante samenwerkingen zoals de Pharrell Williams Human Being-collectie en de lijn met White Mountaineering. En ik weet zeker dat er in de nabije toekomst interessante varianten zullen zijn. Want is dat niet wat adidas Originals voorstelt? De toekomst""!


De nieuwe adidas NMD XR1 toevoeging aan de steeds groter wordende Boost-familie, de adidas Originals NMD XR-1, blijft voortbouwen op de futuristische basis die NMD al heeft gelegd. Deze nieuwe versie voegt een plastic steunkooi toe rond het middenvoetgebied, waardoor de stabiliteit aan de bovenkant wordt verbeterd en het algemene ontwerp sterker wordt. De door Boston / Micropacer geïnspireerde rechthoekige pluggen zijn nog steeds aanwezig in de tussenzool en steken naar buiten toe uit het schuim met opgevulde Boost.

http://www.sportkopen.com/