Het onmiddellijke succes van de Nike Cortez Dames Bestel Online werd meteen een nog grotere ster binnen de gemeenschap. Omarmd om zijn onmiskenbare comfort en eenvoudige, maar toch veelzijdige uiterlijk, verlegde de klassieke kleurentoonbank iconisch van de stoep naar het grote scherm. De Cortez viert zijn legendarische 43-jarige reis en keert terug om de passie van een draaiende klassieker nieuw leven in te blazen.De Nike Roshe Cortez is niet de enige remix van de Nike Cortez Heren Laagste Prijs. Het pictogram van de popcultuur heeft zijn weg gevonden in het menselijk bewustzijn dankzij de opname in Forrest Gump en maakte een beetje een comeback dankzij de verklaring van Kendrick om zijn kledingkast eenvoudig te houden door hem op zijn nu legendarische Control-couplet voor te stellen. Nike heeft het silhouet vernieuwd met de Nike Cortez "Big Tooth", terwijl de phylon buitenzool de gekartelde tandgereedschappen naar een nieuw extreem niveau tilt. De rest van het model blijft echter zo subtiel mogelijk, omdat je kunt kiezen uit een clean all-wit of een simplistische zwart-witoptie.

Wat zou Forrest Gump te zeggen hebben over de Nike Classic Cortez Verkoop ? NikeLab onthulde zojuist een enigszins gewijzigde versie van deze Nike-schoen met popcultuur en een visgraatzool "Big Tooth" en een mini-Swoosh die op de voorvoet van de schoen is geborduurd. We hebben je een aantal maanden geleden voor het eerst een vergelijkbare versie van de Cortez laten zien met een corduroy-hak en volledig geborduurde swoosh, maar het enige identieke kenmerk is inderdaad het kleinere logo dat Nike in de loop der jaren spaarzaam heeft gebruikt.

De Nike Cortez Mylon Goedkope is al teruggebracht in een aantal OG-kleurstellingen, dus Nike Sportswear is uitgerust met het iconische runner-turned-lifestyle-nietje in een benijdenswaardige exclusieve colorway voor vrouwen. De 'Metallic Red Bronze'-esthetiek dompelt het model onder in een edel metaal, omdat de metaalachtige glans het geheel van de Cortez bedekt. Een contrast tussen de zwarte voering, de tong en het middenzool om je te concentreren op de stralende glans overal.

Eind februari luidde Nike Cortez te Koop de glorieuze terugkeer in van de Nike Cortez in de klassieke colorway die wordt gebruikt in Forrest Gump. De premium lederen constructie kwam zelfs terug met de ongerepte witte basis en rode en blauwe accenten overal. Nu lijkt de colorway terug te komen met een nieuwe toevoeging van suede op de toebox en hiel voor een goede maat. Wat resulteert is een vrijwel identieke opname (hoewel de Swoosh hier er niet zo vintage uitziet als bij de vorige aanbieding), terwijl toevoeging van een lifestyle-kwaliteitsmateriaal enige diversiteit toevoegt.

Je kunt de details bekijken op www.seeurfeet.com